Navigáció

DPD

Agilis fejlesztési projektből nemzetközi, francia-lengyel-magyar agilis tranzíciós megbízás és hosszútávú együttműködés született

2016
  • #java
  • #logisztika
  • #egyedi fejlesztés
  • #agile
  • #e-commerce
Virgo esettanulmányok - DPD projekt

A DPD-vel 2016 óta dolgozunk együtt  kisebb-nagyobb volumenű feladatokon. 

Kezdetben az E-Radius Kft-vel, a DPD egyik fontos budapesti partnerével voltunk kapcsolatban. A DPD a nagyszámú support feladataik kapcsán kérte a segítségünket az ERP-jük új statisztikai funkcióinak lefejlesztéséhez Java Spring keretrendszerben. A scope-ba tartozott a reporting és a support munkáját támogató eszköz fejlesztése, az automatizált tesztekkel való lefedettség növelése, valamint egy tesztadat generáló eszköz elkészítése.

A projekt során a Virgo hatékony agilis működését megismerve a franciaországi központ a lengyel, francia és magyar DPD teljes szervezetének agilis tranzíciójának végigkísérésével bízott meg bennünket. 

Scrum Mastereink agile coachként segítették a nemzetközi szervezet agilis átalakítását. Elsőként a Kanban folyamatok bevezetését kezdtük meg egy francia-lengyel-magyar csapattal. A tranzíció során személyes találkozókat workshopokat, tréningeket szerveztünk.

A DPD és a Virgo legutóbbi projektje egy árkalkulátor újraírása volt, melynek segítségével kiszámolható az alvállalkozók részesedése a futárdíjakból, emellett a DPD új Scrum Masterének betanulását támogattuk agile coachinggal.

BAR 21 BAR 22