Navigáció

Vissza a pozíciókhoz

Customer Success Manager – PriceKit

Budapest 1054 Báthory utca 6.

Új Customer Success Managerét keresi a PriceKit™ Krú, a Virgo e-commerce specialista termékcsapata.

Felesleges körök helyett mondjuk is, hogy a tavalyi élesítés után hogy állunk és kit várunk sorainkba.

Új kollégánk azon fog dolgozni, hogy a PriceKit™ ügyfélelégedettségi mutatói ne csökkenjenek,  amikor átállunk a növekedési időszakra.

Magadra ismersz?

 • magabiztos és merész embert keresünk
 • olyan kollégát, aki szeretni fogja ügyfeleinket és minden helyzetben megtalálja majd a módját, hogy termékünk segítse őket a mindennapjaikban
 • tech beállítottságú, akit érdekel a szoftverek világa
 • fontos, hogy kívül-belül megismerje termékünket (PriceKit) és csakis ezután vág bele a munkába
 • angolul (és esetleg németül is) jól boldogul, írni, olvasni és beszélni is szívesen fog majd idegen nyelveken
 • szereti, ha önállóan oszthatja be az idejét és a tennivalóit

Munkaheted drótváza

 • szoros együttműködés meglévő és új ügyfeleinkkel, folyamatos kapcsolattartást szeretnénk e-mailben, személyesen és telefonon is.
 • az így szerzett tudást rendszerezetten szeretnénk látni, ebből fejlesztendő területeket meghatározását várjuk, a termékfejlesztési irányok támogatását
 • a help & teach módszerekben hiszünk, azt szeretnénk, ha új kollégánk segíteni és tanítani is tudná ügyfeleinket
 • lebilincselő termékdemók megtartását szeretnénk látni és megtapsolni
 • target listák alapján segíteni kell a sales csapatot, ajtónyitást várunk telefonokkal, és olyan e-mailek írását, amik időpontkérésekké konvertálnak

A termék, amin dolgozunk

A PriceKit™ Magyarország első árazási döntéstámogató szoftvere. Webről elérhető, adat-automatizáción alapuló rendszer, aminek segítségével minden e-kereskedő, márkatulajdonos és gyártó folyamatosan figyelheti versenytársai ár- és készletinformációit. A smartpricing™ technológiánk azonnali és naprakész piaci információkat, vizualizált adatokat és logikai összefüggéseket ad felhasználóink kezébe, így segítjük és egyszerűsítjük üzleti döntéseiket.

A rendszert 2018 év végén élesítettük, azóta két konferencián mutattuk be, az első ügyfeleken és a személyreszabási időszakon túl vagyunk, most a finomítás és terjeszkedés időszaka érkezett el.

Ennek legfontosabb lépcsője az ügyfélelégedettség fenntartása, minden új ügyfelünknek pontosan annyi figyelmet szeretnénk szentelni, mint a legelső megbízóinknak. Ehhez keressük új emberünket.

A termékről itt tudsz többet olvasni, a termékvízióról pedig itt.

A csapat már tűkön ül

Fruzsi, Sepi, Ákos és Budapest fejlesztői elitje. Több mint 110-en vagyunk 2 országban, 3 városban és 6 emeleten, mind különböző területeken dolgozunk, téged erre épülő termékfejlesztő csapatba várunk, ahol közvetlenül dolgozhatsz az üzletfejlesztési és kereskedelmi vezetővel, sales és marketing felelőssel és a vezető fejlesztőkkel is.

Amit nyújtunk

Elsősorban rálátást a magyar e-kereskedelmi piac színterére, és meghatározó szereplőinek mindennapjaira.

Rögtön második helyen hozunk minden mást, de ezt tényleg már csak felsorolás szinten, mert nem akarjuk húzni az időd: gyümölcs- és zöldségnapok, sportkártya, céges sportcsapatok, egészségbiztosítás, céges telefon, előfizetés és laptop, kényelmes kanapék, erkélyek és kávék, belső képzések, szakértő csapatok és konferencia előadók, softskill-suli, csapatépítők és céges karácsonyok, sörözések, palacsinta napok, dolgozni járó kiskutyák, egy lajhár és rengeteg barátságos munkatárs.

Donáth Fruzsina
Aki hozzánk csatlakozik, az átlagon felül elkötelezett, vállalkozó szellemű és digitális piaci tapasztalattal felvértezett csapatnál bizonyíthat. Nincs két egyforma nap, nincs két egyforma ügyfél, egyedi megoldások vannak és folyamatosan fejlődő, bizonyítottan értékes szolgáltatás. Nálunk az ügyfél áll mindenek felett: termékeinkkel valódi problémára valódi megoldást kínálunk.
Donáth Fruzsina

Ügyvezető

Jelentkezés

Tetszett a hirdetés? Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz a pozicióra jelenetkezni.
Ha mégis inkább emailben jelentkeznél akkor pedig a hr@virgo.hu címen teheted meg.

Ezen fogunk keresni az interjú részleteivel
Olyan linket küldj, amelyből megismethetünk
Word vagy pdf? Nekünk mindegy
A beérkezett jelentkezésed bizalmasan kezeljük, és nem adjuk tovább harmadik fél számára.